Porsche Finansijska Grupacija Srbije

Kompanija sa tradicijom.

Zahvaljujući svetskom ugledu, tradiciji i iskustvu austrijskog Porsche Holdinga, Porsche finansijska grupacija u Srbiji (koju čine Porsche Leasing, Porsche Mobility i Porsche Partner) uvode nove proizvode i modele finansiranja, zakupa i osiguranja automobila koji u potpunosti odgovaraju visokim evropskim standardima.

Kvalitetna ponuda i široka mogućnost izbora modela finansiranja, zakupa i osiguranja vozila, upotpunjena vrhunskim tehnološkim rešenjima i pouzdanošću automobila VW koncerna, dokaz su da je Porsche finansijska grupacija Srbije Vaš najbolji partner na putu do vrhunskog automobila.

Priča o Porsche finansijskoj grupaciji počinje još 1966. godine, kada je Porsche osnovao prvo lizing poduzeće sa sedištem u Salzburgu, u Austriji (današnja Porsche Bank-a). Kontinuiran rast u lizing poslovanju, dovodi do toga da 1985. godine isto poduzeće prerasta u visoko sprecijalizovanu finansijsku instituciju s fokusom na prodaju automobila - Porsche Bank AG.

Početkom 90-tih Porsche prepoznaje prilike koje su počele da se stvaraju u zemljama srednje i jugoistočne Europe, pa se kompanija širi i na zemlje kao što su Mađarska, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Ukrajina, Albanija i Bosna i Hercegovina. Pridružuje se i nove zemlje, poput Kolumbije i Čilea.

Detaljne informacije o našem osnivaču možete pogledati na sajtu: