Porsche Finansijska Grupacija Srbije

Porsche finansijska grupacija Srbije pruža fleksibilna, individualna i brza rešenja koja obezbeđuju neograničenu mobilnost.

Našim klijentima nudimo usluge finansijskog lizinga i zakupa vozila, usluge menadžmenta voznih parkova, usluge održavanja i osiguranja vozila kao i efikasna rešenja za fleksibilnu kratkoročnu mobilnost – od jednog dana do 12 meseci. Sve ove usluge, pružamo kroz tri kompanije Porsche Leasing, Porsche Mobility i Porsche Partner.

Zadovoljan klijent je u fokusu interesovanja Porsche finansijske grupacije Srbija. U prilog tome ide i činjenica da brzo odobrenje omogućava da u roku od 48h dođete do automobila i da tokom celog perioda trajanja ugovora tim profesionalaca vodi računa o vama.

Porsche finansijska grupacija Srbije je članica grupe Porsche Bank A.G., sa sedištem u Salcburgu (Austija), koja je zastupljena u 15 zemalja i koja sa više od 50 godina iskustva predstavlja tržišnog lidera oblasti finansiranja i osiguranja vozila.

Porsche Bank A.G. je deo Porsche Holding- a, najvećeg i najuspešnijeg distributera vozila koji posluje u preko 30 zemalja širom sveta.

Mi Vam obezbeđujemo sigurnu MOBILNOST BUDUĆNOSTI.

Dobrodošli!

Upoznajte nas bolje

Kodeks ponašanja

Usaglašenost i integritet

Karijera

Opšti uslovi poslovanja

Potrebna dokumentacija

Prigovori

Reklamacija

Pravilnik o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja

Pitanja i odgovori (FAQ)