Ko sme da mu izađe na crtu?

Pružajući najviši kvalitet po najnižoj ceni, Polo 1.0 75 KS iznova postavlja standarde.

Iako omiljeni gradski automobil, Polo svaki put zadovoljava postavljene ciljeve, odgovara na sve izazove i spremno izlazi na crtu konkurenciji.

Postoji bezbroj razloga zbog kojih je samopouzdanje glavna odlika Polo automobila i njegovih vozača.

Ukoliko se odlučite za zakup VW Polo 1.0 75, Porsche Mobility će vas obradovati sa izuzetnom akcijom. Očekuje Vas podrška - popust na bruto cenu vozila u iznosu od 1.000€. 

Polo 1.0 75 KS

Maksimalna godišnja kilometraža: 20.000

Ko sme da mu izađe na crtu?
Vrednost predmeta zakupa
€ 8,990.00
Garancija 35.44%
€ 2,655.05
Trajanje ugovora
48 meseci
Ostatak vrednosti 35.44%
€ 3,186.06
Mesečna zakupnina za predmet zakupa
€ 150.00
Ukupno mesečno zaduženje po ugovoru o zakupu
€ 150.00
PLAĆANJE PRED ISPORUKU
Garancija 35.44%
€ 2,655.05
Mesečna zakupnina za predmet zakupa
€ 150.00
Jednokratni troškovi zaključenja Ugovora o Zakupu
€ 89.90
UKUPNO 1. PLAĆANJE
€ 2,894.95

- U ponudu nisu ukljuceni troškovi tehnickog pregleda i troškovi registracije.

- Zakupac prihvata i obavezuje se da u pre preuzimanja predmeta zakupa Porsche Mobility doo Beograd dostavi zakljucenu polisu osiguranja motornih vozila (potpuno kasko osiguranje sa ukljucenim rizikom krade koje važi najmanje na geografskoj teritoriji Evrope), koju je zakljucio u svoje ime (Ugovarac osiguranja) i za racun Porsche Mobility doo Beograd (Osiguranik), koja važi do isteka perioda zakupa i na kojoj ucešce u šteti ne može biti vece od 10% od iznosa štete. Polisa osiguranja motornih vozila (potpunog kasko osiguranja) može se zakljuciti kod sledecih društava za osiguranje: UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE ADO BEOGRAD, GENERALI OSIGURANJE SRBIJA ADO BEOGRAD, WIENER STÄDTISCHE OSIGURANJE ADO BEOGRAD i KOMPANIJA DUNAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD.

- Zakupac se obavezuje i prihvata da ce snositi troškove ucešca u šteti, kao i sve ostale eventualne troškove i ostala eventualna umanjenja koja društvo za osiguranje obracuna kao posledicu ili obracuna prilikom obrade i isplate nastale štete. Ukoliko je iznos ucešca u šteti, ostalih eventualnih umanjenja ili ostalih eventualnih troškova po bilo kom osnovu snosio Porsche Mobility doo Beograd, ukupni nastali troškovi ce biti prefakturisani zakupcu koji se obavezuje i prihvata da ih u celosti izmiri odmah po prijemu fakture izdate po tom osnovu.

- Placanje je u dinarima po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan obračuna.