Arteon Elegance 2.0 TDI DSG

Autoportret budućnosti. Novi Arteon sa popustom od € 1.500.

VW Arteon Elegance 2.0 TDI DSG
Maksimalna godišnja kilometraža: 25.000

 

Arteon Elegance 2.0 TDI DSG
Vrednost predmeta zakupa
€ 44,490.00
Garancija 30.00%
€ 11,122.50
Trajanje ugovora
48 meseci
Ostatak vrednosti 30.00%
€ 13,347.00
Mesečna zakupnina za predmet zakupa
€ 789.86
Ukupno mesečno zaduženje po ugovoru o zakupu
€ 789.86
PLAĆANJE PRED ISPORUKU
Garancija 30,00%
€ 11,122.50
Jednokratni troškovi zaključenja Ugovora o Zakupu
€ 778.57
UKUPNO 1. PLAĆANJE
€ 11,901.07

- Vozilo je kasko osigurano tokom celog perioda zakupa, polisom Uniqa Osiguranja ADO, sa 10% ucešca u šteti i minimalno 100Eur.

- Zakupac se obavezuje i prihvata da ce snositi troškove ucešca u šteti, kao i sve ostale eventualne troškove i ostala eventualna umanjenja koja društvo za osiguranje obracuna kao posledicu ili obracuna prilikom obrade i isplate nastale štete. Ukoliko je iznos ucešca u šteti, ostalih eventualnih umanjenja ili ostalih eventualnih troškova po bilo kom osnovu snosio Porsche Mobility doo Beograd, ukupni nastali troškovi ce biti prefakturisani zakupcu koji se obavezuje i prihvata da ih u celosti izmiri odmah po prijemu fakture izdate po tom osnovu.

- Porsche Mobility d.o.o. Beograd ugovara i placa polisu osiguranja guma tokom celog perioda Zakupa kod UNIQA neživotno osiguranje ado Beograd. Osiguranjem je obezbedena nadoknada ako dode do oštecenja gume uzrokovanog ekserima, oštrim ivicnjacima, polomljenim staklom ili bilo kojim oštrim predmetom, osim u slucajevima koji su navedeni kao iskljucenja u relevantnim uslovima osiguranja. Zakupac može da odabere zamenu gume ili popravku gume. U slucaju potrebe za šlepanjem vozila, osiguranje obezbeduje i placa šlep službu. Suma osiguranja iznosi 300 Eur - a po štetnom dogadaju, a najviše 1.000 Eur - a godišnje po vozilu. U slucaju popravke gume, osiguranje pokriva trošak u iznosu do 25 Eur - a. U slucaju štetnog dogadaja da bi se ostvarilo pravo na nadoknadu štete Zakupac je obavezan da pozove Kontakt centar UNIQA neživotno osiguranje ado Beograd ili partnera koji angažuje UNIQA neživotno osiguranje ado Beograd na broj telefona: +381 800 101 001 koji je dostupan 24 casa dnevno, tokom cele godine, prijavi nastanak štetnog dogadaja i postupa prema instrukcijama operatera.

NAPOMENA: zakupac je u obavezi da pre preuzimanja vozila ugradi u ovlašcenom servisu, jedan od sledecih navedenih zaštitnih sistema (fabricki alarm, Cobra alarm , OBD , Šapa sistem ili Zeder).

- Placanje je u dinarima po prodajnom kursu Raiffeisen Banke AD Beograd na dan obracuna.

- Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zakljucivanje ugovora pod navedenim uslovima, i može se menjati u zavisnosti od ocene boniteta klijenta i od ponudenih sredstava obezbedenja.